Dette er meg!

Bildet mitt
Austrheim Kommune, Hordaland, Norway
Jeg er jente på 32år fra Kristiansand, men fant kjærlighet og flytet til vestlandet. Her bor jeg sammen med 2 katter og samboeren min. 27 juli 2011 ble jeg englemamma til lille Julie. Men ting ble ikke slik jeg hadde tenkt. Mange tunge dager som har vært siden, og mange gjenstår. Bloggen min omhandler mest om mine mange håndarbeids prosjekter, men om du lurer på noe er det bare å spørre i vei.

fredag 23. april 2010

Kreative hjørnet igjen


Da er jeg i gang med smykkeprodusjonen igjen. Tenkte det var på tide. Har holdt på med strikkepinnene så masse nå i vinter at perler og tengene mine har vært lite i bruk. Men det skyldes nok også den enkle grunn at plassen jeg har til å drive på med alle disse hobbyene mine er begrenset.

Men jeg har fått lov å boltre meg på det lille kjøkkenbordet som står i stuen.
Må innrømme at jeg lengter etter en større og mer praktisk spisestue bord. Har funnet et jeg likte godt på Mødelringen men, er usikker på stolene.


Dette bordet hadde passet perfekt hos oss. Kanksje det blir dette når skattepengene kommer. Prisen var overkommelig.
Så gjenstår det bare å finne de perfekte stolene til dette bordet. Stolene på bilde var fine, men jeg hadde sett for meg noen andre, men ikke så lett å finne ut at det på bilde. Må nesten prøves i butikken.
Har funnet 2 typer jeg liker da;

Prøver å holde meg oppdatert på hvilke nyheter som kommer, og der er jo alltid kjekt å les i interiør blader.

-Anne Kate-
2 kommentarer:

Lindini sa...

Blir bra med nytt spisebord =) Du er nå så flink til å lage smykker. Og sier gjerne ikke neitakk til et par. Betaler gjerne =)

Anne Kate sa...

Takk takk linda. Skal nok se hva vi for ordnet. Blunk