Dette er meg!

Bildet mitt
Austrheim Kommune, Hordaland, Norway
Jeg er jente på 32år fra Kristiansand, men fant kjærlighet og flytet til vestlandet. Her bor jeg sammen med 2 katter og samboeren min. 27 juli 2011 ble jeg englemamma til lille Julie. Men ting ble ikke slik jeg hadde tenkt. Mange tunge dager som har vært siden, og mange gjenstår. Bloggen min omhandler mest om mine mange håndarbeids prosjekter, men om du lurer på noe er det bare å spørre i vei.

mandag 11. juli 2011

Dagen er ennå ung!

REGN!

Dette er hva man våkner til denne mandags morgen, ikke særlig oppløftende når man ser dette. Men om det er en ting man ikke kan gjøre noe med så er det været.
Skal innerømme at selvom det er varmt de dagene det er flott vær så velger jeg heller soldagerer framfor regndager.
Blir i grunn ikke så masse man kan finne på når man det er slikt. Blir i grunn meste innearbeid, og det er det jeg mangler insprasjon i dag.
Har selvfølgelig mange URO-er som fremdeles står klar til å fullføre, men hadde ikke så lyst til det akkurat, ville i grunn starte på noe nytt. Finner nok på noe etterhvert.

HEIMLY -på Litlås


I disse dager så er huset i full gang med å få ny kledning så det er nok som skjer her ja. Vi har fått tak i samme snekkerne i brukte i forrige, og det er knall. På bilde er det før og etter av den lille altanen på framsiden ( vest) som blir renovert. Dette blir knall når alt står ferdig.
Er i grunn gulvbordene og maling som gjenstår, og så kan man konkludere med et ferdig resultat.
Inntil da, så er det bare å lene seg tilbake og forsøke å overhøre hamringen.

Ingen kommentarer: