Dette er meg!

Bildet mitt
Austrheim Kommune, Hordaland, Norway
Jeg er jente på 32år fra Kristiansand, men fant kjærlighet og flytet til vestlandet. Her bor jeg sammen med 2 katter og samboeren min. 27 juli 2011 ble jeg englemamma til lille Julie. Men ting ble ikke slik jeg hadde tenkt. Mange tunge dager som har vært siden, og mange gjenstår. Bloggen min omhandler mest om mine mange håndarbeids prosjekter, men om du lurer på noe er det bare å spørre i vei.

fredag 25. mars 2011

Sengetøyet i boks

kidsparadise.no fant jeg et lekkeret sengkant sett som jeg kunne gjerne ha tenkt meg til babyen vår. Sengesettet som vises på bilde er også knall fint. Blir vel til at jeg må ha det også tenker jeg.
Det er greit å begynne å se seg rundt etter saker og ting. Er ikke lenge til. Tiden går jo så fort.
En ting som jeg er fremdeles veldig usikker på fremdeles, det er hva slags vogn jeg skal ha meg. Blir vel nesten nødt til å ha meg en tur i en barnebutikk for å få en ide om hva jeg trenger.
-Anne Kate-

1 kommentar:

Ingeborg sa...

Det sengesettet er så fint!!! Kjempestilig!! Det som kan være lurt å tenke på ang vogn, er størrelsen på bagen! Dere bruker kanskje bagen en stund utover høsten, og da kan det være lurt å ha en bag med plass til både baby og pose! :-D Vi har Brio Happy Classic (duovogn, tror jeg), Er veldig fornøyd med den! Spør om dere kan får låne vognen med ut i bilen, slik at dere er sikker på at den passe i bagasjerommet! Vår går akkurat inn, kunne ikke hatt en større vogn (Emmaljuna eller Simo)..
Ble visst litt langt dette!! Hehe...