Dette er meg!

Bildet mitt
Austrheim Kommune, Hordaland, Norway
Jeg er jente på 32år fra Kristiansand, men fant kjærlighet og flytet til vestlandet. Her bor jeg sammen med 2 katter og samboeren min. 27 juli 2011 ble jeg englemamma til lille Julie. Men ting ble ikke slik jeg hadde tenkt. Mange tunge dager som har vært siden, og mange gjenstår. Bloggen min omhandler mest om mine mange håndarbeids prosjekter, men om du lurer på noe er det bare å spørre i vei.

lørdag 5. februar 2011

Strikkedilla

Helt tilbake til i høst spurte jeg Lisa Mari hva slags strikket genser hun ønsket seg. Hun har hele tiden snakket om å ha en Fana jakke. Så vi tok en tur på garn forretningen til Tekstil Stua på Austrheim. Og der fikk hun se for seg selv hva hun ville ha. Etter litt fram og tilbake ble det bestemt at hun ville ha denne genseren fra Viktig Garn. Så da var det bare en ting å gjøre. Kjøpe mønster og garn. Viktig Alpaka, økologisk.
Jeg brukte hele høsten og deler av vinteren på den, måtte være ferdig til jul.
Når hun fikk gensern ble hun kjempe glad. Hun hadde lurt litt på hvor det hadde blitt av den. Hihi, klarte å lure henne.Ellers så har jeg bedrevet tiden min med å strikke barneklær. Ettersom jeg venter barn er det kjekt å ha en del liggende. Man vet aldri når man for bruk for noe. Og det er så enkelt å sette i gang, siden det ikke går alt for lang tid på hvert plag. På dette bilde ser man det jeg har strikket de siste månedene. Kommer seg. Gjelder å stå på !

Ønsker alle en fortsatt god helg
-Anne Kate-

4 kommentarer:

Laila sa...

Så mye fint babytøy du har laget, det blir kjekt å ha :-) Gratulerer så mye.

Anne Kate sa...

Takk for det Laila. Ja liker å strikke, og emda gøyere er det når jeg for brukt det selv :-)

Cicilie sa...

Så flink du er! Gratulerer så mye, vet du har ventet lenge på dette :)

Anne Kate sa...

Takk Cicilie. Ja vi gleder oss stort. Og det kunne i grunn ikke kommet på et bedre tidspunkt. Nå er vi i full nedtellings modus. Og jeg for min del i strikkemodus, hihi