Dette er meg!

Bildet mitt
Austrheim Kommune, Hordaland, Norway
Jeg er jente på 32år fra Kristiansand, men fant kjærlighet og flytet til vestlandet. Her bor jeg sammen med 2 katter og samboeren min. 27 juli 2011 ble jeg englemamma til lille Julie. Men ting ble ikke slik jeg hadde tenkt. Mange tunge dager som har vært siden, og mange gjenstår. Bloggen min omhandler mest om mine mange håndarbeids prosjekter, men om du lurer på noe er det bare å spørre i vei.

tirsdag 16. februar 2010

31år

Ja nå er uken allerede godt i gang. Og Helgen ble brukt til litt avslappning, litt jobbing og så en hel del kos. På fredagen hadde jeg bursdag. Jeg fikk en hel del med flotte gaver, ble kjempe glad for alt jeg fikk.

Av mamma fikk jeg masse flott gaver. Jeg fikk kort euti med navnet mitt gravert på det, kjempe stillig, så var det en mascra fra Lamcom, en liten portomone, armbånd, og en kjempe flott væske i skinn, kunne faktisk ikke fått noen bedre gaver.
-Takk Mamma-

Av lillesøstra og familie fikk jeg et stillig kort som jeg kunne ta av dette kortet, Skytesengel, kortet ligger i lommeboka mi. Jeg fikk også kr 300,- som jeg brukte på å kjøpe et puzzlespill. Jeg så dette og måtte bare ha det. Det ble også et stempel og en nøkkelen ring som allerede er tatt i bruk.

Noen kolleager på jobb gav meg også presang. Fikk en potterose busk og så en flaske med noe godt å drikke.
Til slutt vil jeg takke alle sammen for hyggelig bursdags hilsner.
TAKK :-)

Ingen kommentarer: