Dette er meg!

Bildet mitt
Austrheim Kommune, Hordaland, Norway
Jeg er jente på 32år fra Kristiansand, men fant kjærlighet og flytet til vestlandet. Her bor jeg sammen med 2 katter og samboeren min. 27 juli 2011 ble jeg englemamma til lille Julie. Men ting ble ikke slik jeg hadde tenkt. Mange tunge dager som har vært siden, og mange gjenstår. Bloggen min omhandler mest om mine mange håndarbeids prosjekter, men om du lurer på noe er det bare å spørre i vei.

søndag 7. februar 2010

Tatt heklenålen fatt.
Fant noen nøster med restegarn og tenkte det var på tide å gjøre noe med dem, finner liksom ikke ut av noen nye prosjekter akkurat nå så da for vi ta det vi haver :-)
Bestemorsruter er jo klassiske og dermed greie å lage, hva disse blir til slutt er ikke gått å si men nok av dem skal det bli.Kan godt være at jeg setter dem sammen slik at de kan bli en liten jakke, men da vet jeg ikke hvordan jeg gjør, så jeg for vel be om litt hjelp, men før den tid er det bare å hekle og feste tråder..

5 kommentarer:

Lindini sa...

Tjen penger på bloggen din:

http://euroads.no/default.asp?id=27329

Anne Kate sa...

vet ikke hvordan man gjør det

Laila sa...

Bestemorruter er morsomme :-) Hekler ruter til et teppe når restegarnet mitt har hopet seg opp.

Lindini sa...

Gå inn på bloggen min, og se klikk bildet med euroads (tjener du nok på bloggen din), registrer deg.. vent til du blir godkjent (tar ca et døgn) og etterpå legger du bare inn html koder inne på widgets her på blogspot :)
veldig enkelt..!

Anne Kate sa...

Tror jeg står over Linda, jeg ønsker ikke all den reklamen og jeg bruker bloggen min på en annen måte enn du. Privatlivet mitt holder jeg for meg selv.;-)
Laila; ja det er gøy med bestemors ruter, men må innrømme at jeg gleder meg ikke til å sette dem sammen. Jeg går egentlig å venter på lønn så jeg kan begynne på presangen til den gravide venninnen min. Gøy å strikke babyklær:-)