Dette er meg!

Bildet mitt
Austrheim Kommune, Hordaland, Norway
Jeg er jente på 32år fra Kristiansand, men fant kjærlighet og flytet til vestlandet. Her bor jeg sammen med 2 katter og samboeren min. 27 juli 2011 ble jeg englemamma til lille Julie. Men ting ble ikke slik jeg hadde tenkt. Mange tunge dager som har vært siden, og mange gjenstår. Bloggen min omhandler mest om mine mange håndarbeids prosjekter, men om du lurer på noe er det bare å spørre i vei.

mandag 1. februar 2010

Denne helgen er over
Ja denne helgen gikk jamen fort, har gjort masse så det er nok derfor den gikk fort ja.
Fredagen meldte Kong Vinter seg igjen og da var det bare å finne fram snøskuffet igjen og begynne å måke. Og nå som jeg trodde at vi skulle fåe n litt lengre pustepausen, men der tok jeg feil ja.
Bilen min måtte måkes flere ganger, ikke særlig.


Selvom det ble ikke særlig ute vær i helgen var det kjekt å være inne, da var det bare å tenne masse lys og kose seg under teppe, men heklenålen i den ene hånden og tekoppen i den andre.

Lørdag tok jeg turen til naboen for å hjemme henne med å legge opp noen gardiner til stuen hennes, selv syntes jeg at jeg er mindre flink på det området, men sammen fikk vi det jamen til. Klapp på skulderen til oss begge to.

Helgen gikk ikke bare til snømåking og besøk, gikk litt tid til å nærmere seg ferdig med noen UFO-er (uferdige oppgaver), der i blant et heklet teppe i blå toner og noe annet spennende jeg holder på med.
Nå er en ny uke allerede i gang, og det er visst 1 feb i dag også. Ikke mange dager til jeg fyller år. Lurer på hva slags spennende ting kan skje denne uken...hmm for vente å se, men først å fremst er det vel på tide å komme seg på jobb.

Ønsker alle sammen med riktig god uke :-)

3 kommentarer:

Anonym sa...

så flink du er :) Temmelig lei vinteren nå ja.. har bestilt sol og varme nå... :p

Sjekk ut bloggen min da: lihebu.blogg.no :D

klems lillesøs..

Anne Kate sa...

Du er ikke den eneste som er lei nei. Skal bli godt å få litt varme og ikke minst sol, håper det skjer før enn senere.
Skal ta en titt på bloggen din etterhvert.

Anonym sa...

:D